До реєстру подали понад 103 тисячі е-декларацій

До реєстру подали понад 103 тисячі е-декларацій

Укрінформ
До Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, на першому етапі електронного декларування подано 103046 щорічних декларацій.

Про це у Фейсбуці повідомив заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Радецький.

 "Підсумуємо результати першого електронного декларування. Він станом на 00.00 є таким: у Реєстрі 118135 е-документів, з них щорічних декларацій - 103046", - написав Радецький.

Як повідомлялося, система електронного декларування почала працювати з 1 вересня 2016 року (згідно з рішенням Національного агентства від 18 серпня 2016 р. №1).

Відповідно до пункту 2 розділу XIII "Прикінцеві положення" Закону України "Про запобігання корупції" у 2016 році службові особи, які на день початку роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання  функцій держави або місцевого самоврядування, згідно зі статтею 50 Закону займають відповідальне та особливо відповідальне становище, зобов'язані подати щорічні декларації за минулий рік у порядку, встановленому цим Законом, протягом 60 календарних днів після початку роботи системи.

Таким чином, для суб'єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище, останнім днем подання декларації за 2015 рік особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, є 30 жовтня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-