У Миколаєві зростає кількість постраждалих від скаженого пса

У Миколаєві зростає кількість постраждалих від скаженого пса

Укрінформ
У Миколаєві кількість постраждалих від укусів скаженого пса збільшується – наразі їх уже шестеро, але припускають, що може бути більше.

Про це повідомили у прес-службі Миколаївської міської ради

«До лікарняних закладів міста наразі звернулося шестеро людей, яких 28 березня покусав скажений пес. Є припущення, що постраждалих може бути більше. Лікарня швидкої медичної допомоги забезпечена всіма необхідними медикаментами. Постраждалі отримають всю необхідну допомогу і профілактику», - йдеться у повідомленні.

Управління охорони здоров’я міської ради звертається до всіх, хто був у районі обласних онкодиспансеру і офтальмологічної лікарні: якщо ви стали жертвою нападу безпритульних тварин, негайно зверніться до лікарні швидкої медичної допомоги. Укус скаженої собаки є смертельною загрозою для людини.

Читайте також: У Миколаєві скажений пес покусав п’ятьох людей

Як уже повідомляв Укрінформ, у місті Миколаїв у районі обласного онкологічного диспансеру неадекватний собака покусав п’ятьох осіб. Усі постраждалі звернулися по допомогу до спеціалізованих закладів міста. Троє після отримання допомоги відправлені на амбулаторне лікування з подальшим доглядом сімейного лікаря. Інші двоє перебувають у лікарні швидкої медичної допомоги міста.

Пса виловили, але він загинув. Лабораторні дослідження підтвердили у тварини сказ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-