Одесити запрошують прихильників Путіна “проголосувати” у біотуалеті

Одесити запрошують прихильників Путіна “проголосувати” у біотуалеті

Укрінформ
В Одесі неподалік будівлі консульства РФ активісти патріотичних організацій проводять акцію проти виборів російського президента в Криму.

Наразі неподалік дипмісії активісти патріотичних організацій розмістили біотуалет, найменувавши його "виборчою кабінкою" для голосування за "президента московської федерації", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вирішили в такий спосіб долучитися до підтримки московських організаторів незаконних виборів в анексованому Криму. Запрошуємо любителів Путіна проголосувати в цій кабінці", - зробив саркастичну заяву представник "Братства" в Одесі Максим Непийпиво, що тролить і пікетує разом з представниками інших організацій консульство РФ.

Ще близько п'ятдесяти активістів патріотичних організацій, зокрема, ГО "Самооборона Одеси", "Сокіл", "Вільні люди", ВО "Автомайдан" та інші, організували акцію протесту на Приморському бульварі, поряд з пам'ятником Дюку - вони обурені рішенням Москви провести вибори на території Криму.

Учасники акції тримають в руках плакати  з гаслами "Не визнаємо виборів у Криму", "Крим - це Україна", "Путін, досить брехати і воювати!", Злодій, поверни Крим Україні" та інші.

Як повідомляв Укрінформ, о восьмій ранку біля Посольства РФ в Україні активісти "Національного корпусу", ВО "Свобода" та НВР "Правий сектор" розпочали 12- годинну акцію протесту.

Читайте також: На Майдані активісти палять “Путіна”

Акції проходять і біля дипломатичних представництв в Харкові, Одесі та Львові.

16 березня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наголосив, що 18 березня на територію російських дипустанов для участі у виборах президента РФ допускатимуться лише дипломати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-