Матч Україна-Туреччина у Харкові охоронятимуть 1400 поліцейських

Матч Україна-Туреччина у Харкові охоронятимуть 1400 поліцейських

Укрінформ
Публічний порядок під час футбольного матчу між національними збірними України та Туреччини 2 вересня на стадіоні «Металіст» у Харкові забезпечуватимуть 1400 поліцейських.

Про це інформує відділ комунікації поліції Харківської області. 

«Масштабний спортивний захід відбудеться 2 вересня на стадіоні «Металіст». Очікується, що на стадіон прибудуть близько 35 тисяч уболівальників. Охорону порядку забезпечуватимуть 1400 робітників ГУНП в Харківській області, 2200 - доданих сил, в тому числі 900 військовослужбовців Нацгвардії, 650 курсантів вищих навчальних закладів системи МВС, 250 патрульних поліцейських», - йдеться у повідомленні.

У поліції поінформували, що на стадіоні буде знаходиться чотири лінії контролю, проходження яких може зайняти до 25 хвилин. В обов'язковому порядку буде перевірятися збіг прізвищ вболівальників в квитку і паспорті. «Просимо громадян прибути на стадіон завчасно, запуск на трибуни почнеться за 3 години до початку матчу», - уточнюється у повідомленні.

Читайте також: Красніков: Харків проведе матч Україна – Туреччина на вищому рівні

Зазначається, що у зв'язку з дією норм УЄФА під час проведення міжнародного матчу вхід з рюкзаками і габаритними сумками заборонений. Також заборонено проносити зброю та інші небезпечні предмети, з'являтися на стадіоні в нетверезому вигляді. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-