Коцаба може повернутися до в'язниці: суд скасував виправдувальний вирок

Коцаба може повернутися до в'язниці: суд скасував виправдувальний вирок

Відео
Укрінформ
Вищий спеціалізований суд України скасував ухвалу Апеляційного суду Івано-Франківської області щодо виправдання Руслана Коцаби, звинуваченого у державній зраді.

Відповідне рішення ухвалила колегія судової палати у кримінальних справах ВССУ.

«Розглянувши кримінальне провадження за обвинуваченням Руслана Коцаби, колегія суддів ухвалила: касаційну скаргу прокурорів, які брали участь у судових засіданнях першої та другої інстанцій, задовольнити частково, ухвалу Апеляційного суду Івано-Франківської області від 14 липня 2016 року щодо Руслана Коцаби скасувати та призначити повний розгляд кримінального провадження в суді апеляційної інстанції», - повідомила головуюча колегії суддів ВССУ.

За їхньою інформацією, повний текст ухвали ВССУ буде проголошено 7 червня 2017 року о 10 годині в приміщенні Вищого спеціалізованого суду України.

Як повідомлялося, апеляційний суд Івано-Франківської області 14 липня 2016 року зняв з блогера Руслана Коцаби обвинувачення у перешкоджанні діяльності Збройних сил України та скасував вирок Івано-Франківського міського суду - 3,5 роки ув'язнення. Його звільнили з-під варти у залі суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-