У Миколаєві під час нападу зі стріляниною поранені чоловік та дитина

У Миколаєві під час нападу зі стріляниною поранені чоловік та дитина

Укрінформ
У Миколаєві поблизу зупинки громадського транспорту стався розбійний напад зі стріляниною – поранено чоловіка та шестирічну дитину, викрадено велику суму грошей.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«8 листопада 2016 року близько 18:00 год., на телефонну спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в Інгульському районі Миколаєва троє злочинців, застосувавши вогнепальну зброю, поранили чоловіка та заволоділи грошовими коштами, при цьому поранивши дитину. Близько 18:20 год. до поліції звернувся 48-річний чоловік із заявою про те, що в нього стріляли троє невідомих», - розповіли у поліції.

Правоохоронці встановили, що в районі будинку №21 по пр. Миру, поблизу зупинки громадського транспорту, троє невідомих чоловіків, одягнутих в камуфляжну форму з масками на обличчях здійснили декілька пострілів із невстановленої зброї. При цьому вони влучили у 48-річного потерпілого та 6-річного хлопчика, спричинивши обом вогнепальні поранення кінцівок. Нападники відібрали у пораненого чоловіка велику суму грошових коштів, сіли в автомобіль, нібито Mercedes чорного кольору, та втекли з місця події.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.15 КК України «Замах на злочин» п.12 ч.2 ст.115 КК України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Встановлюються обставини події та особи, причетні до скоєння злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-