У Глухові розселяють бійців 58 бригади

У Глухові розселяють бійців 58 бригади

Укрінформ
У Глухові на Сумщині шукають місця для розселення військовослужбовців 16 батальйону 58 окремої мотопіхотної бригади Збройних Сил України, які прибули сюди минулого тижня на постійне місце дислокації.

Про це в середу під час зустрічі з керівництвом підрозділу повідомив в.о голови Сумської облдержадміністрації Олександр Марченко.

„Це питання обговорювалося з керівництвом міста Глухова та Глухівського державного педагогічного університету. Знайдено домовленість, що 50 військовослужбовців будуть розміщені у гуртожитку вишу. Для них вже підготовлені кімнати. Наразі частина військових вже розселена в інших навчальних закладах, в приватному секторі”, - зазначив посадовець.

Марченко проінспектував ряд об’єктів міста Глухова, що можуть бути підготовлені для розміщення

решти військових, і дав доручення у найкоротші терміни вирішити всі необхідні питання.

Як раніше повідомлялося, у Глухові казарми виявилися не готовими для розміщення

прибулих з-під Авдіївки у складі 58 мотопіхотної бригади військових 16 батальйону, оскільки фірма, яка виграла тендер Міністерства оборони на їх будівництво, через брак фінансування не змогла вчасно завершити роботи.

За цим фактом міністр оборони Степан Полторак доручив Військовій службі правопорядку  провести перевірку умов розміщення

бійців 58-ї окремої механізованої бригади у Глухові.

За відсутності даху над головою, військовослужбовці були розміщені в наметовому містечку, їх забезпечили  дровами, продовольством, подбали про розквартирування жінок, у користуванні солдат є два банно-пральні комплекси, до вирішення їх проблем долучився волонтерський корпус.

Фото: ДЕПО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-