Радника Саакашвілі винесли з Одеської міськради на руках

Радника Саакашвілі винесли з Одеської міськради на руках

Відео
Укрінформ
Депутата Одеської міськради Сашу Боровика, який уперше взяв участь у пленарному засіданні і виступив з критикою на адресу міської влади, двоє колег - депутатів винесли з зали.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, Боровик під час виступу розкритикував міську владу за корупцію, лобіювання власних інтересів, незадовільне самоврядування. За його словами, місто у жалюгідному стані: "Мені пощастило жити в багатьох містах світу, і скажу, що Одеса - це найгірше місто, в якому мені доводилось будь-коли мешкати".

Пояснюючи, чому вперше у міськраді він з'явився лише на 5-ту сесію, Боровик заявив, що не приходив, аби "не легітимізувати владу, що сфальсифікувала вибори в жовтні 2015 року", на яких він балотувався на посаду мера.

"Але зараз вирішив, що раз за мене проголосували 75 тисяч одеситів, то маю представляти їхні інтереси", - зазначив Боровик, додавши, що має намір бути в опозиції до того, що "творить в місті влада Труханова".

Коли ж Боровик зійшов з трибуни, до нього підбіг член фракції "Довіряй ділам" Дмитро Палпатин, що є наближеною особою до народного депутата Дмитра Голубова, й імітував вручення квітів, як це свого часу зробив нардеп Олег Барна в парламенті. Палпатин підхопив Боровика на руки і буквально виніс його з сесійної зали. Йому допомагав представник фракції "БПП "Солідарність" Денис Григор'єв.

Відео: Youtube

Нагадаємо, сьогодні одесити зірвали пропагандистську акцію прибічників нардепа Голубова, які намагалися агітували під мерією мешканців міста за відставку голови облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі.

Фото: http://timer-odessa.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-