Мендель анонсувала авторський проєкт на телеканалі «Дом»

Мендель анонсувала авторський проєкт на телеканалі «Дом»

Укрінформ
Прессекретар Президента України Юлія Мендель починає авторський проєкт на телеканалі “Дом” для глядачів з тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу.

Про це речниця глави держави написала у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

“Не втомлюємося говорити з вами. А особливо – з українцями, котрі опинилися за контактною лінією на Донбасі та в Криму. Сьогодні о 19:30 для підписників телеканалу “Дом” у Ютубі – пілотний випуск про дезінформацію та соціальні послуги для українців по обидва боки контактної лінії. Зважайте – відповідаю на запитання!”, - зауважила Мендель.

Читайте також: Зеленський ще не вирішив, чи піде на другий термін - Мендель

Водночас на сторінці “Дому” у Фейсбуці зазначається, на телеканалі стартує авторський проєкт прессекретаря Президента - щотижневе ТБ-шоу “Погляд з Банкової з Юлією Мендель”

На телеканалі проінформували, що в понеділок, 15 березня, відбудеться пілотний випуск на сторінках у Фейсбуці та Ютубі, а у неділю, 21 березня — телевізійна прем’єра з трансляцією на всіх “діджитал-платформах” телеканалів “ДОМ” і “UATV”.

Читайте також: Наступна пресконференція Президента може відбутись у травні – Мендель

Повідомляється також, що глядачі зможуть поставити свої питання до речниці Президента у Фейсбуці або Вайбері протягом тижня, а в неділю вона відповість на них.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-