Рева відповів Туці: Розширювати е-базу переселенців не будемо

Рева відповів Туці: Розширювати е-базу переселенців не будемо

Укрінформ
Електронна база обліку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) не буде надалі розширюватися іншими даними, окрім кількості переселенців.

Про це у ексклюзивному коментарі кореспондентові Укрінформу заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.

"Ні, ми не будемо розширювати наявну базу переселенців (даними про їх вік, стать, професії тощо - ред.)", - сказав Рева.

Він нагадав, що відповідальність за створення і наповнення електронної бази обліку ВПО  покладено на Мінсоцполітики. Тобто, електронну базу переселенців було створено ще до виникнення Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

"І тепер нам як міністерству поповнення цієї бази іншими даними, окрім їх кількості, не потрібне для роботи. Якщо Міністерству з питань внутрішньо переміщених осіб ці дані так необхідні, вони можуть створити свою окрему базу з такими даними", - додав Рева.

Раніше заступник міністра з тимчасово окупованих територій та ВПО Георгій Тука заявляв, що наявна електронна база обліку внутрішньо переміщених осіб не містить усіх даних, які необхідні Міністерству з тимчасово окупованих територій та ВПО. Зокрема, Тука уточнив, що їх міністерство цікавлять дані щодо розподілу переселенців за статтю, віком, фахом та іншими критеріями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-