Саакашвілі заявив, що у нього хочуть відібрати українське громадянство

Саакашвілі заявив, що у нього хочуть відібрати українське громадянство

Укрінформ
Президент Петро Порошенко доручив своїм соратникам зайнятися підготовкою питання про позбавлення Міхеїла Саакашвілі українського громадянства за рішенням суду.

Таку заяву зробив сам колишній очільник Одеської області на своїй сторінці у Facebook.

"Моє дуже добре інформоване джерело повідомило мені, що Президент Порошенко доручив Ігорю Кононенко і його спільнику Грановському, неформальному куратору судових справ у корупційній піраміді адміністрації президента, зайнятися підготовкою питання про позбавлення мене громадянства за рішенням суду", - пише він.

Також політик додав, що міжнародне право та українське законодавство забороняють позбавляти громадянства громадян України, якщо у них немає іншого громадянства.

"Дуже шкода, що Президент не тільки користується послугами цих відверто бандитських шахраїв, а й прислухається до їхніх порад. У будь-якому разі це рішення не буде мати нічого спільного з правом та тільки зміцнить мою рішучість і рішучість всієї, вже багатотисячної команди, боротися до переможного кінця", – підсумував Саакашвілі.

Нагадаємо: колишній грузинський президент отримав українське громадянство наприкінці травня 2015 року. У той же час Порошенко призначив його головою Одеської ОДА. 7 листопада 2016 року чиновник подав у відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-