Саакашвілі пояснив, чому відмовився очолювати партію Порошенка

Саакашвілі пояснив, чому відмовився очолювати партію Порошенка

Укрінформ
Екс-голова Одеської держадміністрації Міхеїл Саакашвілі зізнався, що Президент Петро Порошенко неодноразово пропонував йому посаду прем’єр-міністра та голови його партії “Солідарність”.

Про це він заявив на прес-конференції в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я не лише відмовився очолити його партію “Солідарність”, але й не пішов по списках його партії в Одеському регіоні. Це було моє свідоме рішення і пов’язане воно було з тим, що всі партії, особливо пов’язані з владою, є повністю прогнилими, цинічними, антинародними елементами”, - сказав він.

Саакашвілі запевнив, що для нього головною ціллю буде перемога України у війні з агресором.

“Я вважаю, що ми переможемо не лише завдяки героїзму наших солдатів, а переможемо лише тоді, коли позбудемося української політичної так званої еліти, яка абсолютно ідентична російському правлячому класу. Поки в нас є російські подібні елементи у всіх гілках влади, говорити про те, що Україна зможе відійти від “совка”, від Путіна та отримати мир і піти в Європу, не вийде”, - додав він.

Саакашвілі також наголосив, що не вестиме перемовини з жодним представником нинішньої влади, а лише “з народом України”. У своїй політсилі він бачить лише молодих людей, “які не ставлять собі за мету набивати кишені, а готові боротися за Україну до кінця”.

“Але при цьому всі наші методи будуть абсолютно мирними, аби не дати будь-якого приводу для нашого ворога це використовувати”, - резюмував Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-