Рева вказав 168 тисяч зарплати і чверть квартири

Рева вказав 168 тисяч зарплати і чверть квартири

Е-декларації
Укрінформ
Міністр соціальної політики Андрій Рева отримав за минулий рік понад 168 тисяч гривень заробітної плати. Також в декларації він зазначив відсутність в нього автомобіля і цінних паперів.

Про це свідчать дані його електронної декларації, розміщеної на сайті НАЗК.

Згідно із декларацією, він та члени його сім'ї є співвласниками квартири площею 64 кв. м.,  де самому Андрієві Реві, його дружині і його матері належить по 25% частки власності на квартиру, а 25% - сторонній особі.

Матері міністра соцполітики, Раїсі Реві, належить земельна ділянка площею 517 кв. м. у селищі Лука-Мелешівській у Вінницькій області, на якій, згідно декларації, знаходиться незавершене будівництво дачного будинку площею 31 кв. м.

У Реви, за даними документа, немає ні автомобіля, ні цінних паперів.

За минулий рік Рева отримав зарплату у розмірі 168635 грн, зарплата його дружини, Лариси Реви, задекларована у розмірі 68116 грн. Зарплата його матері, Раїси Реви, у 2015 році становила 18619 грн.

Рева також задекларував 136 тисяч грн готівкою і розміщення на банківському рахунку «ПАТ «Хрещатик» 3964 грн. У його дружини на банківському рахунку «ПАТ «Приватбанк» розміщено 1106 грн.

В е-декларації Реви також вказано отримання ним у подарунок від Первинної профспілкової організації працівників виконавчих органів міської ради 400 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-