Партія

Партія "Нові обличчя" піарилася за бюджетні кошти - Червакова

Укрінформ
Народний депутат Ольга Червакова повідомила, що Головне управління Національної поліції у Київській області відкрило кримінальне провадження за фактами використання бюджетних коштів для піару партії "Нові обличчя".

Про це вона написала у Facebook

"За фактами використання бюджетних коштів для передвиборчої реклами партії "Нові обличчя" відкрито кримінальне провадження за статтею 364, ч. І КК України (зловживання владою або службовим становищем). Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Київській області у відповіді на моє депутатське звернення", - зазначила Червакова.

За її підрахунками, "Нові обличчя" пропіарили себе з бюджету на 5 млн грн.

За словами Червакової, кошти було виділено міськрадою Ірпеня 11 травня 2016 року на позачерговій сесії на капремонт доріг і житлового фонду, укладку тротуарної плитки, реконструкцію парку, встановлення ліфтів у Коцюбинському.

"Людей, що виконували роботи, перевдягнули у футболки з символікою партії "Нові обличчя", а їхні фотографії миттєво розтиражували підконтрольні ЗМІ та депутати розігнаної ради в соцмережах. Вони голосно хизувалися тим, які вони молодці, як несправедливо їх розпустили, і що голосувати треба саме за них", - підкреслила вона і додала, що у Коцюбинському з'явилися кольорові борди, які "сповіщали громаду, ніби це саме партія "Нові обличчя" створює такі блага для громади".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-