Москаль послав невдоволених його роботою. У ВАСУ

Москаль послав невдоволених його роботою. У ВАСУ

Укрінформ
Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль спростував чутки про закінчення своїх повноважень та вихід на пенсію, заявивши, що буде працювати до закінчення повноважень Президента України.

Про це він написав на своєму сайті.

"Я чудово розумію, що на Закарпатті є персони, які готові на що завгодно, тільки б мене відправили на пенсію чи перевели на інше місце роботи - хоч на підвищення, хоч за кордон, тільки не Закарпаття. А так званий громадський активіст Данацко вже взявся підшуковувати людей, ладних пікетувати адміністрацію, щоб забрали Москаля! Мушу розчарувати цих персон - я залишаюся на своєму робочому місці, не йду ні на пенсію, ні на інше місце роботи, а буду працювати головою Закарпатської ОДА до закінчення повноважень Президента України. З цим фактом доведеться змиритися, а якщо він комусь не до вподоби, хай звертається у Вищий адміністративний суд України", - зазначив Москаль.

У прес-службі ОДА роз’яснили, що останнім часом знову інспіруються чутки про закінчення повноважень, вихід на пенсію чи переведення на інше місце роботи голови облдержадміністрації Геннадія Москаля, додавши документ, у якому зазначається, що 1 жовтня 2015 року Президент України Петро Порошенко своїм погодженням продовжив строк перебування Г.Москаля на державній службі до 7 червня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-