Яценюк: Люди за боротьбу з корупцією медаль не дадуть, а щось інше - можуть

Яценюк: Люди за боротьбу з корупцією медаль не дадуть, а щось інше - можуть

Укрінформ
Статистичні дані щодо боротьби з корупцією в Україні суттєво відрізняються від реальної ситуації, але не в кращий бік.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на нараді щодо антикорупційних розслідувань, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Якщо подивитися статистику, то у нас така хороша боротьба з корупцією, що кожному медаль можна дати. Тільки на вулицю вийти і спитати, то там медаль нам не дадуть, можуть щось інше дати», - сказав Яценюк.

Як приклад він навів результати перевірок Державної аудиторської служби. «Я часто і густо дивлюся їхні акти. От знаєте, багато написано, а в суд немає що відправити. Так, скажу відверто, тексту багато, тільки немає за що посадити. Тому я поставив керівнику Державної аудиторської служби дуже чітке завдання - менше букв, а більше доказів і конкретних якісних ревізій», - зазначив Глава Уряду.

Він закликав керівників Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства юстиції України, Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України, Національного антикорупційного бюро України, Національної поліції України, Державної фіскальної служби України, Держслужби фінмоніторингу, Державної аудиторської служби об'єднатися і сконцентруватися на боротьбі з корупцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-