Екс-боєць батальйону

Екс-боєць батальйону "Донбас": Семенченко піариться на "торговій блокаді"

Укрінформ
Закликами до "торгової блокади" народний депутат Семен Семенченко намагається за рахунок інших створювати піар-кампанію навколо себе.

Про це заявив екс-боєць батальйону "Донбас" (позивний "Іспанець"), голова спільноти ветеранів АТО Харківської області Олег Черкашин в коментарі кореспондентові Укрінформу.

"Я намагався публічно не висловлювати те, що я півтора роки виношував у собі. За підсумком того, що я зрозумів, що може статися далі (у Харкові внаслідок блокади - ред.), я зрозумів, що необхідно донести до суспільства, ким є Семен Семенченко... Людина, яка постійно росла і піарилася на крові батальйону, і яка на даний момент не має впливу на батальйон і намагається знову ж таки, за рахунок інших, які стоять на редутах (а він там, на жаль, при усіх зіткненнях відсутній), підставляючи інших, створювати піар-кампанію навколо себе", - заявив Черкашин.

Він підкреслив, що спостереження за "торговою блокадою" у нього викликають двоякі почуття.

Черкашин заявив, що розуміє наслідки закликів до встановлення редуту в Харкові, де "достатньо найменшої іскорки для того, щоб знову розпалити і розгойдати ситуацію в місті".

"І я вирішив донести до громадськості те, ким насправді є ця людина (Семенченко - ред.), на основі мого особистого досвіду", -  підкреслив Черкашин, коментуючи причини свого посту на особистій сторінці в мережі Facebook, в якому він різко висловився на адресу Семена Семенченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-