СБУ попередила мене про підготовку замаху - Геращенко

СБУ попередила мене про підготовку замаху - Геращенко

Укрінформ
Народний депутат України Антон Геращенко заявив, що правоохоронці завчасно попередили його про підготовку замаху.

Про це нардеп повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Служба безпеки України мене попередила про те, що на мене готується замах. СБУ, контррозвідники, слідчі, співробітники оперативної служби, підрозділ "Альфа" провели колосальну роботу з нейтралізації, щодо спостереження, збирання необхідних доказів, щодо знешкодження даної терористичної групи, яка була направлена в Україну для моєї ліквідації за завданням спецслужб РФ", - сказав Геращенко.

При цьому він не уточнив, коли саме був проінформований про підготовлюваний на нього замах.

Як повідомляв Укрінформ, 21 січня голова Служби безпеки України Василь Грицак заявив, що СБУ запобігла замаху на життя народного депутата України, який планувався і координувався з території Російської Федерації. В СБУ також заявили, що замах на життя нардепа готувався через його громадську та державну діяльність.

Пізніше з'ясувалося, що йдеться про Антона Геращенка.

Учора Шевченківський районний суд Києва арештував двох підозрюваних у справі про замах на життя Геращенка на два місяці, без права внесення застави. Це двоє кримінальників, які відбували покарання у в'язниці в Криму і були звільнені окупантами. Їхній спільник від спецслужб РФ - колишній громадянин України, який нині мешкає в Бєлгороді (РФ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-