Саакашвілі перебирається до Києва

Саакашвілі перебирається до Києва

Укрінформ
Міхеїл Саакашвілі, який заявив 7 листопада про відставку з поста голови Одеської облдержадміністрації, покидає місто і виїжджає до Києва. Але обіцяє ще повернутися.

Про це він сказав 8 листопада під час зустрічі з громадськістю у бібліотеці Грушевського, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"До Києва перебираюся, щоб продовжити боротьбу з бандитами і корупцією... Я беру цю паузу, щоб повернутися сюди", - заявив Саакашвілі. 

Екс-губернатор підкреслив, що йому шкода покидати Одесу, оскільки у нього залишилося тут багато незавершених справ. Щодо майбутнього самої Одеси, то Саакашвілі впевнений, що на неї чекає процвітання і збагачення.

На зустріч з Саакашвілі прийшло багато його шанувальників, громадських діячів і представників ЗМІ.

Перед самою зустріччю Саакашвілі з громадськістю нагадали про себе і його опоненти, представники народного депутата  Дмитра Голубова, який свого часу ініціював збір підписів проти губернатора. 

Машина з символікою депутата заблокувала перехрестя Троїцької та Преображенської, в ній включили на повну гучність грузинську музику зі словами "Давай-давай, до свиданья!". 

Вранці 8 листопада вони влаштували політичний перформанс під стінами Одеської ОДА. Там поставили мікроавтобус з банером, на якому написано: "Виперли з Тбілісі, виженемо з Одеси". 

При цьому помічник Голубова Жан Ніколаєнко, відомий одеситам як Дарт Вейдер, прямо під будинком облдержадміністрації поставив мангал і почав смажити шашлики, попутно коментуючи діяльність Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-