Саакашвілі подає у відставку

Саакашвілі подає у відставку

Оновлено
Укрінформ
Міхеїл Саакашвілі подає у відставку з посади голови Одеської облдержадміністрації.

Про це він заявив на брифінгу в Одесі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вирішив подати у відставку і почати новий етап боротьби. У мене не опустяться руки, я не втомлюся, нехай навіть не сподіваються. І нехай вони не розраховують позбутися мене! Я - той солдат, який іде скільки може, а потім - стільки, скільки потрібно. Скільки потрібно для повної перемоги, для того, щоб звільнити Україну від цього корупційного бруду, який капіталізує на крові наших солдатів, на жертвах Майдану, який зрадив ідеї української революції та у якого єдина мотивація - набивати свої кишені, посилювати свій клан і остаточно грабувати Україну до нитки", - заявив Саакашвілі.

За його словами, він хотів бачити в Одеській області такі самі темпи розвитку, як у Грузії, але для цього необхідно позбутися корупціонерів.

"Ми обов'язково піднімемо і Одесу. Коли я приїхав сюди, я хотів, щоб тут були такі самі темпи розвитку, як у Батумі. Але я добре пам'ятаю, що Батумі ми почали розвивати лише після того, як звільнили Тбілісі від корупціонерів. І Одеса розвиватиметься лише після того, як Київ буде звільнений від корупціонерів, які прямо сприяють бандитизму і беззаконню, у тому числі в Одеській області", - сказав політик.

Як відомо, Міхеїл Саакашвілі був президентом Грузії в 2004-2013 рр. Закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка. Загалом має чотири освіти і володіє сімома мовами, у тому числі українською.

29 травня 2015 року отримав громадянство України, а 30 травня був призначений головою Одеської обласної державної адміністрації.

Фото: Ляшонок Сергій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-