У світі від Путіна добра не чекають та об’єднуються проти агресії – експерт

У світі від Путіна добра не чекають та об’єднуються проти агресії – експерт

Укрінформ
Участь президента Росії Володимира Путіна у Генеральній Асамблеї ООН показала величезну кризу недовіри у світі до російського лідера, логіка дій якого пов’язана лише із небезпекою та агресією.

Про це у коментарі власному кореспонденту Укрінформу у Брюсселі сказала директор Офісу зв’язку українських аналітичних центрів у Брюсселі Олена Пристайко.

«Враження від участі президента Путіна у Генеральній Асамблеї пов’язані із величезною недовірою до нього з боку світових лідерів. Все, що б він там не сказав у своєму виступі, не викликає довіри. Нічого доброго від Путіна вже не чекають, не намагаються зрозуміти логіку російського лідера на тлі небезпеки і агресивності, які виходять від нього», - сказала експерт.

Водночас, за її словами, для ключових гравців зараз актуальним є проблема, щоб зрозуміти дійсні наміри Кремля у Сирії та впливу цього військового втручання на ситуацію в Україні.

«Для цивілізованого світу зараз важливо продовжувати зміцнювати єдність, щоб відвернути агресію», - наголосила Пристайко.

Експерт відзначила, що Росія, у свою чергу, активна, як в США, так і в Євросоюзі, однак ефективність таких дій на сьогодні вже є сумнівною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-