Укргазвидобування у січні збільшило видобуток палива на 2,4%

Укргазвидобування у січні збільшило видобуток палива на 2,4%

Укрінформ
АТ "Укргазвидобування" у січні 2019 року збільшило видобуток газу на 2,4% порівняно з аналогічним періодом минулого року і видобуло 1,335 млрд кубометрів.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"За оперативними даними, видобуток АТ «Укргазвидобування» за січень 2019 року становить 1,335 млрд куб. м природного газу, що на 2,4 % перевищує показник аналогічного періоду минулого року, а саме на 32 млн куб. м", - йдеться у повідомленні.

На початку січня 2019 року були незначні коливання середньодобового видобутку у межах 1,7% у порівнянні з середньодобовим видобутком за грудень 2018 року, які були пов’язані з технологічними процесами із видобутку, підготовки та транспортування газу в передперіод весняно-літньої фази обмеження прямого споживання газу через власні мережі побутовими споживачами.

Із початку року УГВ активно виконувало операції з інтенсифікації видобутку, збільшувало обсяги буріння та продовжувало роботи з геологорозвідки на наявних родовищах.

"Укргазвидобування планує брати активну участь в аукціонах та електронних торгах Держгеонадр на нові ділянки", - також додали у компанії.

Читайте також: Зубко пояснив, як монетизація субсидій може зменшити платіжки

Як повідомлялося, у жовтні 2018 року АТ "Укргазвидобування" придбало спеціальний дозвіл на користування надрами Липовецької площі на аукціоні - компанія вперше за 10 років виграла тендер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-