Мінфін узяв Rothschild радником з випуску євробондів

Мінфін узяв Rothschild радником з випуску євробондів

Укрінформ
Міністерство фінансів України залучило фінансово-холдингову компанію Rothschild як радника щодо випуску євробондів.

Про це повідомляється на сайті Мінфіну.

"Міністерство фінансів України залучило BNP Paribas, J.P. Morgan, Goldman Sachs та Citi для організації ряду зустрічей з інвесторами, що інвестують в цінні папери з фіксованою дохідністю. Фінансовим радником Міністерства фінансів України виступає Rothschild", - ідеться в повідомленні. 

Зазначається, що зустрічі з інвесторами відбудуться у Лондоні 23 та 24 жовтня, Нью-Йорку - 23 жовтня та Бостоні - 24 жовтня. З урахуванням ринкових умов, після цього Україна здійснить випуск облігацій зовнішньої державної позики за Правилом 144А / Положенням S, деномінованих у доларах США.

У міністерстві нагадують, що наприкінці вересня українська делегація на чолі з в. о. міністра фінансів Оксаною Маркаровою приступила до проведення роуд-шоу випуску єврооблігацій. Організаторами road show призначені BNP Paribas, Citi, Goldman Sachs і J.P. Morgan. 

Україна зберігає плани здійснити в 2018 році зовнішні запозичення майже на 2 млрд доларів, які планувалися на першу половину цього року.

Читайте також: Україна може отримати $8 мільярдів після розблокування програми МВФ — Аслунд

Як повідомляв Укрінформ, у четвертому кварталі 2018 року в рахунок погашення й обслуговування внутрішнього державного боргу Україна має сплатити 79,35 млрд грн, зовнішнього - 17,25 млрд грн. У цілому за 2018 рік держава має сплатити за борговими зобов'язаннями 335,55 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-