В Укрнафті обіцяють виплатити податковий борг протягом 3-5 років

В Укрнафті обіцяють виплатити податковий борг протягом 3-5 років

Укрінформ
ПАТ "Укрнафта" спроможна повністю сплатити прострочений податковий борг протягом 3-5 років, використовуючи кошти від операційної діяльності. 

Про це інформує прес-служба компанії. 

«Укрнафта спроможна повністю сплатити прострочений податковий борг, використовуючи кошти від операційної діяльності, протягом 3-5 років, залежно від рівня цін на нафту та можливості продовжувати видобуток на всіх ділянках. Компанія продовжуватиме виплачувати прострочений податковий борг, обслуговувати поточні податкові зобов’язання та здійснювати критично необхідні інвестиції для забезпечення базових виробничих потреб", - зазначили у компанії.

Читайте також: В Україні п'ятий місяць поспіль падає видобуток блакитного палива - Укртрансгаз

Укрнафта відзвітувала, що у минулому році сплатила поточні податкові зобов'язання, а станом на 31 грудня 2017 року прострочений податковий борг компанії становив 11,85 млрд грн.

"Фінансовий план компанії на 2018 рік передбачає виплату 1,2 млрд грн простроченого податкового боргу. Компанія наголошує, що ризиками для погашення податкового боргу можуть стати спроби блокування спецдозволів з боку регуляторних органів, а також зриви державних аукціонів з продажу нафти, через які вона реалізує нафту і конденсат за регульованими державою цінами", - додали в Укрнафті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-