Маленьких діаспорян запрошують долучитися до акції «Миротворча писанка»

Маленьких діаспорян запрошують долучитися до акції «Миротворча писанка»

Укрінформ
Всеукраїнська ліга українських жінок (ВЛУЖ) запрошує українські громади з усього світу приєднатися до міжнародної акції «Миротворча писанка» для підготовки великодніх подарунків українським воїнам.

Про це повідомляється на сторінці ініціатора заходу Всеукраїнської ліги українських жінок у Facebook.

«До свята Світлого Христового Воскресіння Всеукраїнська ліга українських жінок ініціює Всесвітню акцію «Миротворча писанка». Діти світу підготують Великодні подарунки воїнам АТО - це писанки-обереги, що будуть розписані дітьми українських громад в інших країнах світу і освячені в Україні Філаретом», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ці писанки матимуть функцію захисного амулету, підсиленого дитячою любов'ю, вірою та надією на мир, а також освяченого українською церквою. «Писанки, розписані дітьми всього світу, донесуть воїнам найщиріші дитячі вітання з усіх куточків світу, де тільки є маленькі українці, з величезною повагою до Захисників України та щирою любов'ю до рідного краю», - йдеться у повідомленні.

Співорганізаторами акції є Національна рада жінок України, Національна гвардія України та Світова федерація українських жіночих організацій (СФУЖО).

Крім того, за ініціативи шкіл, що долучаються до акції, оголошено також флешмоб "Миротворча писанка". Для цього пропонується додавати #миротворчаписанка та #дітисвітузахисникамУкраїни до фото- і відеовітання з Великоднем захисникам України. «Привітаємо наших воїнів усім світом!», - закликають організатори.

До переліку учасників акції "Миротворча писанка" вже долучилися українські школи з Норвегії, Польщі, Греції, Японії, Італії, Авустрії, Німеччини, Канади.

Додаткову інформацію можна отримати, написавши на e-mail: luwomens@gmail.com та на сторінці ВЛУЖ у Facebook.

Ініціатори акції просять дублювати фото і відео флешмобу #миротворчаписанка #дітисвітузахисникамУкраїни  на пошту ВЛУЖ luwomens@gmail.com для формування альбому.

Фото: сторінка ВЛУЖ Всеукраїнська Ліга Українських Жінок у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-