Діаспора закликає українську владу пришвидшити реформи

Діаспора закликає українську владу пришвидшити реформи

Укрінформ
Українська діаспора вітає позитивну оцінку Євросоюзом втілених в Україні протягом минулого року реформ.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, таким чином президент Світового конгресу українців Євген Чолій прокоментував оприлюднення звіту Європейської служби зовнішньої дії та Європейської Комісії про виконання Україною Угоди про асоціацію.

“Світовий конгрес українців вітає звіт ЄС про виконання Україною Угоди про асоціацію, в якому позитивно оцінюються реформи в Україні”, - сказав Чолій.

Водночас, він заохотив офіційний Київ пришвидшити впровадження реформ, а Євросоюз - й надалі підтримувати в цьому Україну.

Читайте також: Боротьба з корупцією — на третьому місці. Які реформи найпотрібніші

“СКУ закликає українську владу активно проводити такі реформи та заохочує Європейський Союз і надалі підтримувати Україну на її беззаперечному шляху європейської інтеграції”, - зауважив президент Світового конгресу українців.

Як відомо, Угода про асоціацію між ЄС та Україною набула чинності 1 вересня 2017 року. Підготовлений Євросоюзом документ визнає прогрес України у багатьох сферах, зокрема у енергоефективності, реформах великих підприємств, санітарних і фітосанітарних питаннях,  корпоративному законодавстві, державних закупівлях, захисті довкілля й інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-