Спілка української молоді оголосила підготовку до 100-ліття організації

Спілка української молоді оголосила підготовку до 100-ліття організації

Укрінформ
Спілка української молоді запросила членів світової СУМівської родини до підготовки до 100-річного ювілею організації через програму «Шлях до 100-ліття», а також продовжувати допомагати Україні через програму «100 Дій до Перемоги».

Як передає Укрінформ, про це Спілка української молоді (Ukrainian Youth Association - CYM Global) повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Наближаючись до знаменної віхи 100-ліття СУМ, ми запрошуємо СУМівців вирушити у спільну дорогу до 2025 року. Напередодні наших офіційних всесвітніх святкувань, 2024 рік дасть нам можливість підготуватися до Ювілею через програму «Шлях до 100-ліття» та продовжувати допомагати Україні через програму «100 Дій до Перемоги», – йдеться в дописі.

Ці програми розпочнуться у травні 2024 року та триватимуть до 2025 року.

«Ми будемо використати цю особливу річницю, щоби відзначити наші осяги, вшанувати наших засновників, підтримати нашу батьківщину та тих, хто захищає її суверенітет – і, також, об’єднатися із нашою сумiвською родиною по всьому світу, щоб відсвяткувати наші успіхи та прокласти шлях на наступні 100 років», – зазначили в СУМ.

Зустріч СУМівців з усього світу з нагоди святкування 100-ліття СУМ має відбутися в Європі у липні/серпні 2025. Також заплановані спеціальні заходи в Києві. Крім того, ведеться робота з теренами організації, щоб допомогти реалізувати місцеві заходи з нагоди сторічного ювілею СУМ у кожній країні. 

Детальнішу інформацію можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, 5-7 квітня відбулися загальні збори-пленум Спілки української молоді Канади, а також провідницький семінар у зв'язку з 75-літтям осередку СУМ у місті Гамільтон.

Фото: www.newpathway.ca

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-