У Канаді відбулися загальні збори Спілки української молоді

У Канаді відбулися загальні збори Спілки української молоді

Фото
Укрінформ
5-7 квітня відбулися загальні збори-пленум Спілки української молоді Канади, а також провідницький семінар у зв'язку з 75-літтям осередку СУМ у місті Гамільтон.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Ukrainian Youth Association of Canada.

Пленум проходив за участю 49 делегатів, шести гостей та 38 учасників провідницького семінару.

У рамках заходу увечері в суботу відбувся святковий бенкет з нагоди 75-ліття Осередку СУМ ім. Климова Легенди в Гамільтоні включно з виставою драматичного театру «Заграва».

У неділю зранку сумівці брали участь у богослужінні у церкві св. Духа, де отець парох, Роман Тринога теплими словами привітав присутніх делегатів та учасників провідницького семінару з усієї Канади, згадавши ювілей 75-ліття Осередку СУМ Гамільтона.

На звершення учасники ще почули презентації стосовно 100-ліття СУМу яке припадає у 2025 році та др. Любомира Луцюка про питання Дивізії Галичина і пов'язані з нею міфи і непорозуміння.

Учасники провідницького семінару мали нагоду представити проєкти, над якими вони працювали впродовж цілого року, а також послухати проф. Любомира Луцюка на тему медіапропаганди, медіаграмотності, медіавійни.

На завершення були відзначены учасники, які завершили трирічний цикл семінарів, а саме: Юстин Бут, Ліна Данкович, Меланія Штурин, Марія Педяш, Софія зозулям та Андрій Демуш.

Нагадаємо, у 2024 році члени світової Спілки української молоді (СУМ) передали дітям захисників України у рамках акція «Теплом зігріємо серця» 2,1 тис. подарунків загальною вартістю понад 102 тис. доларів США.

Фото: Ukrainian Youth Association of Canada / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-