Зірку фільму «Паразити» знайшли мертвим в авто

Зірку фільму «Паразити» знайшли мертвим в авто

Укрінформ
Помер південнокорейський актор Лі Сон Ґюн, який зіграв головну роль у стрічці «Паразити», що отримала премію «Оскар».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Yonhap.

Поліція знайшла чоловіка без свідомості в машині біля парку Варіонг у центрі Сеула о 10:30 ранку. Пізніше правоохоронці ідентифікували його як Лі Сон Ґюн.

На передньому пасажирському сидінні поліцейські виявили брикет деревного вугілля, який може викликати смертельне отруєння чадним газом.

Раніше менеджер 48-річного Лі повідомив поліції, що актор пішов з дому після того, як написав схожу на передсмертну записку, і що його автомобіля не було біля дому.

Зазначається, що з початку цього року в поліції Лі вже тричі допитували за підозрою у вживанні марихуани та інших заборонених наркотиків. Останній допит відбувся минулої суботи і тривав близько 19 годин.

Актор стверджував, що жінка обманом змусила його прийняти наркотики, і він не знав, що приймає.

Тести Лі дали негативний результат як під час короткого тесту на реактиви, проведеного під час поліцейського розслідування, так і в лабораторному тесті на наркотики.

За даними The Guardian, у нього залишилася дружина і двоє синів.

Як повідомляв Укрінформ, американська академія кінематографічних мистецтв і наук визнала найкращим фільмом 2019 року «Паразити», вручивши йому золоту статуетку «Оскар» в головній категорії.

Фото: Yonhap

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-