У Києві презентували пілотний епізод воєнного серіалу

У Києві презентували пілотний епізод воєнного серіалу "АтоБайки"

Фото
Укрінформ
Пілотну серію пригодницького воєнного серіалу «АтоБайки» презентували у Києві.

Перший показ пройшов у конференц-залі Головного управління Національної гвардії України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Фільм створено кінокомпанією «Мейнстрім Пікчерз» за підтримки Міністерства інформаційної політики України та Нацгвардії і за сприяння громадської організації «Спільна перемога».

«Телебачення – це основний канал комунікації, але на наших телеканалах насправді дуже мало історій про війну, і тим більше історій не про страждання українського народу, а історій перемог. Створення серіалу «АТОбайки» – це задум зробити класний комедійний серіал. Нам дуже хотілося б, щоб таких фільмів було більше», - сказав перед показом державний секретар Мінінформполітики Артем Біденко.

У Києві презентували пілотну серію воєнного серіалу "АтоБайки" / Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

Як зазначив у коментарі Укрінформу продюсер серіалу Артем Колюбаєв, у першу чергу цей проект для тих, хто воює і щодня захищає Україну та її кордони. “Ми спробували створити гарну добру історію, щоб підтримати наших військових і посилити бойовий дух. Одна з основних місій серіалу - інформаційна боротьба, оскільки ми бачимо, на що здатен ворог, і як він через свої засоби масової інформації нав’язує політичні погляди, неправдиві факти та пропаганду своїм і, на жаль, нашим громадянам», - наголосив Колюбаєв.

Читайте також: На Одеському кінофесті розкажуть про секрети створення персонажів серіалу "Чорнобиль"

На презентації були присутні виконавці головних ролей: Олександр Піскунов, Артем Мартинішин та Володимир Гладкий, а також режисер Денис Тарасов, продюсери Тарас Босак та Артем Колюбаєв, продюсер та автор книги «АтоБайки», за якою було знято однойменний серіал, Володимир Бульба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-