Кокотюха розповів про продовження роману

Кокотюха розповів про продовження роману "Червоний"

Укрінформ
Продовження роману "Червоний" буде.

Про це поінформував письменник і сценарист Андрій Кокотюха у Facebook.

"Новий роман про Червоного буде! Тиск громадського суспільства очевидний: читачі вимагають. А хто я такий, щоб ігнорити? Роман буде!" - написав письменник

17 січня під час зустрічі з читачами в книгарні видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля» Кокотюха, зокрема, сказав: «Я думав, що історія повстанського командира Данила Червоного завершена однойменним романом. Проте час показав – герої не вмирають, тим більше літературні. Тому цей персонаж з`явився спершу в романі «Чорний ліс» як епізодичний, а потім у романі «Біла ніч» – як повноцінний, хай не першого плану. Тож поява продовження «Червоного» було лише питанням часу».

Нова книга матиме назву «Червоний. Без лінії фронту». Саме так називається приквел фільму «Червоний», знімальний процес якого вже почався на Тернопільщині. Книга не буде повторювати сценарій, адже фільм фізично не може вмістити в себе всього матеріалу, який отримала група в процесі роботи над ним. Деякі лінії роману будуть змінені й відрізнятимуться від сценарних розробок.

Читайте також: Держкіно дасть гроші на історичну драму “Червоний. Без лінії фронту”

Роман «Червоний. Без лінії фронту» видасть «Клуб Сімейного Дозвілля» в 2019 році одночасно з релізом однойменного фільму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-