Зеленський попросив Ердогана допомогти зі звільненням 100 кримських татар із в'язниць РФ

Зеленський попросив Ердогана допомогти зі звільненням 100 кримських татар із в'язниць РФ

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський попросив Президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана сприяти звільненню понад 100 кримських татар, незаконно утримуваних Росією.

Про це йшлося під час телефонної розмови президентів, яка відбулася сьогодні ввечері, повідомляється на офіційній сторінці Президента України у Твіттері.

«Під час телефонної розмови подякував Президенту Туреччини Реджепу Тайїпу Ердогану за солідарність Туреччини з українським народом і підтримку суверенітету й територіальної цілісності України. Попросив Президента Туреччини сприяти звільненню понад 100 кримських татар, яких незаконно утримує Росія», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Питання Кримськотатарської автономії треба узгоджувати з корінним населенням – Президент

Як повідомляється на офіційній сторінці адміністрації Президента Туреччини у Твіттері, під час розмови йшлося про двосторонні відносини між країнами та регіональні питання.

Турецький лідер подякував Президенту Зеленському за швидку та всебічну підтримку Україною боротьби Туреччини з лісовими пожежами.

Читайте також: Німеччина закликає Росію звільнити політв'язнів у Криму

Президент Ердоган наголосив, що Туреччина продовжуватиме розвивати свою стратегічну співпрацю з Україною у всіх сферах - від безпеки та оборонної промисловості до туризму та торгівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-