З початку доби на фронті вже 51 боєзіткнення, ворог активізувався на Харківському напрямку

З початку доби на фронті вже 51 боєзіткнення, ворог активізувався на Харківському напрямку

Дані Генштабу
Укрінформ
За поточну добу на фронті відбулося 51 бойове зіткнення, найбільша ворожа активність зафіксована на Покровському та Лиманському напрямках.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб ЗСУ повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 13:00 11 червня.

Найбільша активність ворога з початку доби спостерігається на Покровському та Лиманському напрямках. Там відбулося та триває близько половини від усіх боєзіткнень за сьогодні. На даний час загальна кількість бойових зіткнень на лінії фронту - 51.

Також ворог активізувався на Харківському напрямку. Відбиті три його атаки в районах Вовчанська та Глибокого. Російські терористи застосовують КАБи та некеровані ракети по районах Бугаївки, Вовчанська, Ізбицького і Вовчанських Хуторів. Б’ють з повітряного простору над територією РФ, з напрямку Бєлгорода та Шебекіного.

На Лиманському напрямку наші захисники відбили дев’ять наступальних і штурмових дій поблизу Тернів, Невського, Торського та Серебрянського Лісу. В районах Дружелюбівки та Греківки ворог продовжує атакувати. Досить активно війська РФ застосовують КАБи – сім керованих авіабомб ворог скинув у район Сіверська, чотири - неподалік Невського та одну – поблизу Дружелюбівки.

На Покровському напрямку найбільш гаряче - кількість боїв за сьогодні зросла до 14, з них 9 - тривають. Найбільша активність ворога в районі Новоолександрівки.

На Времівському напрямку відбито ворожу атаку поблизу Урожайного.

Читайте також: Сили оборони відбили шість ворожих штурмів на Оріхівському напрямку і два - в районі Кринок

На Оріхівському напрямку було відбито п’ять спроб ворога покращити свої позиції в районах населених пунктів Щербаки, Новопрокопівка та Мала Токмачка, поблизу якої ворог задіяв авіацію – скинув чотири авіабомби.

На Придніпровському напрямку по три КАБи російські війська застосували по районах Токарівки і Тягинки.

На решті напрямків обстановка без особливих змін.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби відбулося загалом 100 бойових зіткнень. Найгарячіше було на Покровському напрямку, де Сили оборони України відбили 27 атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-