Окупанти п’ять разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Окупанти п’ять разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська від початку доби 5 разів обстріляли позицій Об'єднаних сил, один український військовослужбовець загинув.

Про це повідомляє пресслужба ОС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати обстріли позицій Збройних сил України. Від початку доби зафіксовані 5 порушень режиму припинення вогню", - йдеться у вечірньому зведенні.

Як зазначається, поблизу Водяного, що на Приазов’ї, окупанти двічі застосували гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

Біля Авдіївки вони відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, у районі Мирного - зі станкових протитанкових гранатометів.

Читайте также: Окупанти минулої доби вісім разів порушили «тишу» на сході України

Неподалік Березового окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

"Один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил дістав поранення, несумісні з життям", - зазначили у пресслужбі.

Там додали, що на обстріли українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Як повідомлялося, збройні формування РФ 4 липня здійснили обстріл позицій українських військовослужбовців у смузi вiдповiдальностi оперативно-тактичного угруповання "Схiд", у результаті якого один військовослужбовець дістав проникаючі осколкові поранення. Його терміново доправили до лікувального закладу, але врятувати не змогли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-