Окупанти відкривали вогонь із забороненого 120-го калібру та гранатометів

Окупанти відкривали вогонь із забороненого 120-го калібру та гранатометів

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 17 годину 28 березня 7 разів порушили режим припинення вогню, втрат серед українських військовослужбовців немає.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Об'єднаних сил, передає Укрінформ.

«Протягом поточної доби, 28 березня, було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, з яких 6 обстрілів та одне дистанційне мінування... Втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає», - йдеться у вечірньому зведенні.

Як зазначається, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік Талаківки та Водяного, що на Приазов’ї, окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: Окупанти провокують ЗСУ на вогонь біля об'єктів критичної інфраструктури – штаб

В районі відповідальності ОТУ «Північ» поблизу Південного позиції українських військових були обстріляні з мінометів калібру 82 мм.

Крім того, у напрямку Луганського окупанти здійснили дистанційне мінування позицій ОС з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ.

Читайте також: На розмінування окупованого сходу України піде до 30 років – Резніков

У пресслужбі також повідомили, що вранці 28 березня передові підрозділи ЗСУ вкотре зафіксували виконання російськими найманцями робіт з облаштування наявних та створення нових оборонних позицій у напрямку лінії розмежування. Роботи проводилися поблизу Водяного.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 27 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-