Родичі жертв A321 подали в суд на Слідком РФ

Родичі жертв A321 подали в суд на Слідком РФ

Укрінформ
Родичі загиблих при катастрофі літака А321 на Синаї подали в Басманний суд Москви скаргу на бездіяльність голови Слідчого комітету РФ Олександра Бастрикіна.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на адвоката Ігоря Трунова, який представляє інтереси родичів загиблих.

"Мною як представником 35 родичів загиблих в авіакатастрофі громадян були подані на адресу Бастрикіна два звернення. В першому я просив повідомити мене, чи порушена кримінальна справа. Якщо так, то який її номер і дані слідчого. Також просив визнати постраждалих потерпілими у справі, ознайомити мене з постановою та іншими процесуальними документами", - сказав Трунов.

Він також уточнив, що на жодне із звернень досі відповіді отримано не було. Дата розгляду скарги на бездіяльність голови СК Росії поки не призначена.

Нагадаємо, літак A321 авіакомпанії Metrojet (раніше «Когалимавіа») зазнав аварії на Синайському півострові 31 жовтня. На борту лайнера перебували 224 людини, всі вони загинули. Росія заперечувала можливість теракту. Але після подій в Парижі в рамках кампанії з організації «антиіділовської коаліції» визнала, що це був теракт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-