Трамп хотів побудувати хмарочос у Москві - WP

Трамп хотів побудувати хмарочос у Москві - WP

Укрінформ
Слідчі Конгресу США розглянуть намір компанії президента Дональда Трампа Trump Organization побудувати хмарочос Trump Tower в Москві.

Про це повідомляє видання The Washington Post.

Як зазначається, під час передвиборчої кампанії Трампа американський бізнесмен російського походження Фелікс Сатер наприкінці 2015 року пропонував керівництву Trump Organization побудувати Trump Tower у Москві.

За інформацією джерел, знайомих із ситуацією, інвестори та компанія Трампа підписали лист про намір будівництва, однак їм не вистачило землі та дозволів на його продовження, і проект був закритий наприкінці січня 2016 року.

Повідомляється, що Сатер навіть пропонував Дональду Трампу приїхати до Москви і обговорити пропозицію про будівництво Trump Tower. При цьому Фелікс Сатер натякав, що може зробити так, що президент Росії Володимир Путін скаже "хороші речі" про Трампа. Однак, як пише видання, Трамп не їздив до російської столиці.

Тим не менше, зазначає WP, деталі цієї угоди, які раніше не розкривались, свідчать про те, що Трамп мав комерційні інтереси в Росії.

Читайте також: У Держдепі прокоментували скандальну заяву Трампа щодо Шарлоттсвілля

"Нові деталі з електронних листів (керівництва Trump Organization та Фелікса Сеттера - ред.), які незабаром планується передати слідчим Конгресу, також вказують на ймовірність додаткових контактів між особами, пов'язаними з Росією, та співробітниками Трампа під час його президентських виборів", - йдеться у публікації.

Чиновники Білого дому та юрист Трампа відмовилися коментувати цю інформацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-