Нідерланди внесли Україну до «червоної» зони

Нідерланди внесли Україну до «червоної» зони

Укрінформ
Нідерланди внесли Україну до «червоної» зони ризику щодо поширення коронавірусу.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на офіційну сторінку уряду країни. 

“З 11 листопада 2021 року Україна є зоною високого ризику зараження коронавірусом”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з четверга, 11 листопада, для мандрівників, які в’їжджатимуть з України, діятиме вимога щодо перебування на домашньому карантині після прибуття в Нідерланди, якщо людина не була повністю вакцинована.

З 13 листопада 2021 року для подорожей з України до Нідерландів буде обов’язковим проходження тесту на коронавірус. До подорожі допускатимуться лише особи, які можуть пред’явити негативний тест на корнавірус, навіть якщо є довідка про одужання від коронавірусу чи підтвердження про повну вакцинацію препаратами, затвердженими Європейським агентством з лікарських засобів чи Всесвітньою організацією охорони здоров’я.

Читайте також: Євросоюз вилучив Україну із «зеленого списку» для подорожей

Як повідомляв Укрінформ, у Нідерландах знову запровадили обмежувальні заходи через сплеск захворюваності на COVID-19.Зокрема, від 6 листопада в країні знову необхідно дотримуватися соціальної дистанції 1,5 метра, носити маску в громадських місцях.

Документ, що підтверджує вакцинацію або перенесене захворювання на COVID-19, чи негативний тест на коронавірус є обов’язковим від 6 листопада не лише під час відвідування закладів громадського харчування, а й у магазинах, розважальних центрах, театрах, кінотеатрах, музеях, спортзалах і на ярмарках.

Читайте також: Кулеба доручив дипломатам докласти зусиль, щоб залишити для українців відкритими кордони

Прем'єр-міністр Марк Рютте наголосив: якщо жителі Нідерландів не дотримуватимуться обмежувальних заходів, то вже цього тижня можуть запровадити ще жорсткіші. Відповідне рішення уряд має ухвалити 12 листопада.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-