Через пандемію в Австрії залишається закритим кожен п’ятий готель

Через пандемію в Австрії залишається закритим кожен п’ятий готель

Укрінформ
Через наслідки пандемії коронавірусу в Австрії залишається закритим кожен п’ятий готель.

Як передає Укрінформ, про це інформує австрійський суспільний мовник ORF з посиланням на дані Асоціації готельєрів Австрії.

"Туризм та готельна індустрія – серед тих галузей, які найбільше постраждали від пандемії коронавірусу. Повільно настає відновлення, що можна побачити і на ситуації з бронюванням на осінні канікули. Однак приблизно кожен п’ятий готель все ще залишається закритим", – йдеться у повідомленні.

Головна причина закриття – падіння попиту, серед інших причин – продовження ремонтів та брак персоналу.

Цієї осені спостерігається незначне зростання кількості бронювань в австрійських готелях – крім приватних гостей, також знову почали відбуватися невеликі корпоративні заходи. Водночас, австрійські готельєри вказують на те, що через пандемію залишається високий рівень невизначеності, і типовим для гостей лишається короткострокове планування.

Читайте також: Австрія може ввести локдаун для невакцинованих

У готельній сфері прогнозують, що вийти на докризовий рівень вдасться не раніше 2024 року.

"Це, безумовно, триватиме до 2024 року. Згідно з нинішніми прогнозами, показників зростання, які були до пандемії, буде досягнуто не раніше 2024 року", – заявив генеральний секретар Асоціації готельєрів Австрії Маркус Гратцер.

Як повідомляв Укрінформ, під час закриття через локдаун у туристичній сфері Австрії з листопада 2020 року по січень 2021 року було зафіксовано на 31 млн (92,3%) ночівель менше, ніж за цей період попереднього зимового сезону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-