Україна і Кувейт обговорили взаємне визнання COVID-сертифікатів

Україна і Кувейт обговорили взаємне визнання COVID-сертифікатів

Укрінформ
Україна і Кувейт домовляються про взаємне визнання COVID-сертифікатів для спрощення поїздок громадян.

Про це йшлося під час зустрічі в межах візиту до Кувейту заступника міністра закордонних справ України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Дмитра Сеніка із заступником міністра закордонних справ Кувейту з економічних питань Самі Аль-Хамадом, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України

Співрозмовники обговорили активізацію інвестиційної співпраці, підготовку чергового засідання Спільної міжурядової україно-кувейтської комісії з питань економічного, технічного та торговельного співробітництва.

Сеник і Аль-Хамад приділили окрему увагу крокам задля зміцнення взаємодії в туристичній та авіаційній сферах, зокрема відкриття прямого авіасполучення між Україною та Кувейтом. Крім того, обговорили взаємне визнання сертифікатів вакцинації проти COVID-19, зокрема цифрових, для спрощення поїздок громадян.

Читайте також: Шрі-Ланка скасовує ПЛР-тести після прильоту для повністю вакцинованих осіб

Заступники міністрів домовилися про організацію візиту кувейтської бізнес-делегації до України та проведення економічного тижня України в Кувейті.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні Україна і Таїланд обговорили взаємне визнання COVID-сертифікатів.   

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-