Україна домовляється з Таїландом про взаємне визнання COVID-сертифікатів

Україна домовляється з Таїландом про взаємне визнання COVID-сертифікатів

Укрінформ
Україна і Таїланд обговорили взаємне визнання COVID-сертифікатів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, народний депутат із фракції «Слуга народу» Михайло Радуцький.

Він зазначив, що з першим після призначення офіційним візитом до України прибув Посол Королівства Таїланду у Польщі та Україні (за сумісництвом) Четафан Максафан. Його супроводжували перший секретар посольства Топонг Сміті та представники консульського відділу.

Читайте також: Через «Дію» українці отримуватимуть два види COVID-сертифікатів

«Вчора як голова депутатської групи Верховної Ради з міжпарламентських зв’язків з Королівством Таїланд, був запрошений на урочисту вечерю з нагоди прибуття тайської делегації до Києва. Також від української делегації були присутні заступник керівника групи депутат Юрій Кісєль, член групи Микола Стефанчук та представники МЗС», - заявив Радуцький.

Читайте також: Італія спростила умови в’їзду для вакцинованих українців

Він також зазначив, що під час зустрічі сторони обговорили питання взаємовідносин між країнами та досягли наступних домовленостей: взаємне визнання «сертифікатів вакцинації», посилення співпраці в оборонному комплексі, погодили питання закупівлі Таїландом української зброї та співпраці у напрямку авіабудування.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство охорони здоров'я Таїланду дозволило змішане застосування вакцин від COVID-19 виробництва компаній AstraZeneca та Sinovac.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-