Ткаченко на Конференції з питань реформ у Вільнюсі презентує туристичний потенціал України

Ткаченко на Конференції з питань реформ у Вільнюсі презентує туристичний потенціал України

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко долучиться до IV конференції з питань реформ, що проходить у Вільнюсі (Литва), і поінформує там про туристичний потенціал України.

Як передає Укрінформ, про це міністр повідомив у Телеграмі

"Фіксуємо початок IV конференції з питань реформ. Цього року захід проходить у Вільнюсі. Тут зустрілись усі міжнародні партнери України для того, щоб обговорити хід реформ, проблеми, які стоять перед нашою державою, визначити шляхи їх вирішення. Делегації присутні практично з усіх країн ЄС, НАТО. Радий обговорити з колегами перспективи і можливості розвитку культурно-туристичної співпраці", – написав Ткаченко.

Він зазначив, що вже завтра долучиться як спікер до однієї з панельних дискусій на конференції, яка стосуватиметься інвестиційних можливостей в Україні. Зокрема, Ткаченко розповість про креативні індустрії, що процвітають, і наш туристичний потенціал.

Читайте також: Українська виставка стала однією з перших у Палаці Радзивілів у Литві після пом’якшення карантину – Ткаченко

Трансляція заходу за посиланням

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 7 липня, в Президентському палаці у Вільнюсі (Литва) почалася 4-а Міжнародна конференція з питань реформ в Україні (Ukraine Reform Conference), що триватиме два дні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-