Ягуар і лінивець оселилися на фестивалі орхідей в Лондоні

Ягуар і лінивець оселилися на фестивалі орхідей в Лондоні

Фото
Укрінформ
У Королівських ботанічних садах К’ю в Лондоні стартував щорічний 24-й фестиваль орхідей, який цього разу присвячена Колумбії.

Саме в цій південноамериканській країні росте понад 4 тисячі видів орхідей - більше, ніж будь-де в світі, повідомляється на сайті Королівських ботанічних садів. 

Зазначається, що на фестивалі в Лондоні глядачам представили 6200 орхідей, зокрема каттлею тріані (Cattleya trianae) - національну квітку Колумбії. Центральною експозицією фестивалю став «карнавал тварин»: тукан в польоті, лінивець, черепаха, що пливе, ягуари в натуральну величину, створені з орхідей, бромелієвих й інших тропічних рослин.

Читайте також: Триповерховий глечик і заборонений орнамент. Наші на турецькій виставці

Крім того, за допомогою квітів на фестивалі відтворили знамениту різнокольорову річку Колумбії Каньйо-Кристалес, а також легенду про Ельдорадо.

Читайте також: Саудівська Аравія запустить печерний туризм

Вхід на територію експозиції входить до вартості стандартного квитка в Королівський ботанічний сад. Організатори також обіцяють відвідувачам захопливу програму заходів, яка міститиме колумбійську музику, танці та кухню.

Фестиваль орхідей в Лондоні триватиме до 10 березня. Цей захід покликаний продемонструвати масштабну роботу, яку проводить колектив Королівських ботанічних садів К’ю з вивчення рослинного світу Колумбії.

Фото: londonist.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-