Луческу: «Динамо» підійшло у гарній формі до матчів із «Фенербахче»

Луческу: «Динамо» підійшло у гарній формі до матчів із «Фенербахче»

Укрінформ
Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу поділився очікуваннями від протистояння з футболістами турецького «Фенербахче» у другому відбірковому раунді Ліги чемпіонів УЄФА.

На думку наставника «біло-синіх», на даний момент його команда перебуває в гарній формі, і намагатиметься максимально сконцентруватися на майбутній грі, передає Укрінформ.

«У нас чудовий колектив, який виступає вже близько двох років разом. Сподіваюся, що моїм гравцям вдасться на час матчу забути про ті жахіття, які відбувається в Україні, і сконцентруватися на грі. Цей матч дуже важливий не лише для нас, не лише для вболівальників «Динамо», а й для народу України, який чекає від нашої команди перемоги. Водночас я розумію, що цей поєдинок важливий і для «Фенербахче», адже клуб вклав серйозні кошти в команду і чекає на її прохід у груповий етап», - цитує Луческу пресслужба ФК «Динамо».

«Ми вирішили грати у Польщі, бо знаємо, що тут нам забезпечено підтримку вболівальників. Тут багато українців, тому нам гарантована хороша атмосфера під час домашнього матчу, що допоможе нам постаратися здобути хороший результат», - наголосив головний тренер киян.

Читайте також: Де дивитися футбольний матч «Динамо» - «Фенербахче»

Нагадаємо, матч «Динамо» - «Фенербахче» відбудеться сьогодні, 20 липня, на стадіоні «Мейскі» ім. Владислава Крола у польському місті Лодзь.

Гра у відповідь пройде 27 липня на «Фенербахче Шюкрю Сараджоглу» у Стамбулі.

Фото: ФК «Динамо» (Київ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-