Юлія Єлістратова здобула “золото” на етапі Кубка Європи з тріатлону в Румунії

Юлія Єлістратова здобула “золото” на етапі Кубка Європи з тріатлону в Румунії

Фото
Укрінформ
Найсильніша тріатлетка України Юлія Єлістратова виборола перше “золото” в сезоні.

Юлія Єлістратова не мала собі рівних на етапі Кубка Європи з тріатлону в Константі (Румунія). Про це повідомляє пресслужба Федерації тріатлону України.

“На етапі Кубка Європи на спринтерській дистанції прима українського тріатлону випливла в першій групі, рівно трималася на вело, а вже впродовж заключного виду порадувала нас своїм фірмовим бігом, показавши найкращий час – як на третьому виді, так і загалом”, - йдеться в повідомленні.

Юлія Єлістратова здобула “золото” на етапі Кубка Європи з тріатлону в Румунії / Фото: H3RO Telekom Sport

“У Мамаї (Константі) вже втретє проводиться етап Кубка Європи, і це для мене друга перемога і третій подіум на цих змаганнях. Хочу висловити подяку меру Житомира Сергію Сухомлину та депутатам за підтримку, завдяки якій я змогла взяти участь у цьому старті й продовжуватиму виступати на наступних. Мета – набирати очки в європейський і олімпійський рейтинги”, - прокоментувала свою перемогу спортсменка.

Читайте також: Українка Єлістратова потрапила в топ-10 на етапі Кубка світу з тріатлону

Наразі Юлія Єлістратова посідає 40 місце в олімпійського рейтингу, що де-факто дозволяє їй розраховувати на ліцензію та з повною впевненістю готуватися до Олімпійських Ігор – вже четвертих у кар’єрі найсильнішої тріатлетки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-