Бубка: Україна має хорошу команду на ЮОІ-2018

Бубка: Україна має хорошу команду на ЮОІ-2018

Відео
Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка прокоментував склад збірної України на ЮОІ-2018.

Сергій Бубка в інтерв’ю XSPORT, зокрема, висловив задоволення нинішнім складом команди на ІІІ юнацькі Олімпійські ігри, які стартують у Буенос-Айресі вже 6 жовтня, і розповів про перші ліцензії на Ігри-2020.

"6 жовтня починаються треті юнацькі Олімпійські ігри. На сьогодні ми маємо 55 ліцензій. Можливо будуть ще два спортсмени у важкій атлетиці. У нас молода команда, побажаємо їй успіху. Ми хотіли б побачити гарний виступ. На минулих Олімпіадах (дві літній і дві зимові) ми завоювали 70 медалей. Цього разу у нас хороша команда. Хотілося б, що б вона нас порадувала.

Також маємо перші ліцензії на Олімпіаду в Токіо. Традиційно це наші стрілки - Костевич, Коростильов. У Ріо ми мали 11 медалей, але хочемо в Токіо кращий результат. Ми не повинні забувати, що в Ріо у нас було двадцять 4-х і 5-х місць. До Токіо залишається 2 роки і ми повинні допомогти нашим спортсменам добре підготуватися", - сказав Бубка.

Читайте також: НОК України затвердив склад збірної на Юнацькі Олімпійські ігри-2018

Відео інтерв’ю:

Як повідомляв Укрінформ, Виконавчий комітет Національного олімпійського комітету України затвердив склад збірної України для участі в ЮОІ-2018 відповідно до здобутих українськими спортсменами ліцензій та пропозицій національних федерацій з олімпійських видів спорту у кількості 55 учасників віком 15-18 років. ІІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри проходитимуть в аргентинському Буенос-Айресі з 6 по 18 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-