НОК України затвердив склад збірної на Юнацькі Олімпійські ігри-2018

НОК України затвердив склад збірної на Юнацькі Олімпійські ігри-2018

Укрінформ
Україну на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх в аргентинському Буенос-Айресі представлятимуть 55 юних спорстменів.

Також 2 ліцензії (у важкій атлетиці) на ЮОІ-2018 знаходяться у стадії очікування підтвердження. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Юні українські олімпійці представляють 19 регіонів країни. Поіменний склад команди відповідно до здобутих українськими спортсменами ліцензій для участі в Іграх-2018 та пропозицій національних федерацій з олімпійських видів спорту затвердив Виконавчий комітет Національного олімпійського комітету України.

Українці виступатимуть у 22 видах спорту: бадмінтоні, баскетболі 3х3, боксі, боротьбі вільній, велоспорті, веслуванні академічному, веслуванні на байдарках і каное, гімнастиці спортивній, гімнастиці художній, дзюдо, карате, легкій атлетиці, плаванні, скелелазінні, спортивній акробатиці, стрільбі з лука, стрільбі кульовій, стрибках у воду, сучасному п'ятиборстві, тенісі, тхеквондо, фехтуванні.

В олімпійському Буенос-Айресі з 6 по 18 жовтня змагатимуться 3998 юних атлетів (1999 хлопців та 1999 дівчат) віком 15-18 років з 206-ти країн, які розіграють нагороди у 32 видах спорту.

Читайте також: Юнацькі Олімпійські ігри-2018 вперше в історії відкриються не на стадіоні

Відзначимо, за історію виступів на літніх та зимових Юнацьких Олімпійських іграх українці здобули 70 медалей, 20 з яких найвищого ґатунку, 22 - срібні та 28 - бронзові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-