Футбол: збірна України провела відкрите тренування на стадіоні

Футбол: збірна України провела відкрите тренування на стадіоні "Металіст"

Фото, відео
Укрінформ
Збірна України з футболу 29 серпня провела відкрите тренування на стадіоні харківського НСК "Металіст", де 2 вересня зустрінеться у поєдинку зі збірною Туреччини.

Після тренування головний тренер національної збірної розповів про готовність команди до важливого матчу в рамках відбору до чемпіонату світу з футболу 2018-го року.

"Усі здорові, все нормально.  Сьогодні до команди приєдналися Ярмоленко та Ракицький. Ярослав попрохав вихідний через особисті обставини. Андрій також відпросився з футбольних причин, приїхав у гарному настрої, я його привітав.

Відкрите тренування збірної України з футболу. Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

На 95% я розумів, кого буду викликати, просто чекав останніх турів. Позиція, яка мене хвилювала – це нападники. Зараз подивимося, перевіримо готовність запрошених форвардів. На жаль, серед тих гравців, котрих ми викликали, є ті, які не мають достатньо ігрової практики, проте не думаю, що це велика проблема.  Оцінимо їх готовність. Були певні питання й по позиції правого захисника.

Хочу висловити подяку Харкову. Тут завжди чудово приймають. Гарна атмосфера. Погода сьогодні не зовсім хороша, але в іншому все відмінно. Хочу запросити вболівальників у день матчу раніше прийти на стадіон. Знаю, що буде окрема розважальна програма у день гри. Приходьте з дітьми, насолоджуйтесь футболом. Ми граємо для вболівальників, і нам важлива їх підтримка", - цитує Шевченка офіційний сайт ФФУ

Читайте також: Коноплянка: Для мене Луческу є особливим подразником

Відео відкритого тренування збірної на стадіоні "Металіст":

Нагадаємо, що поєдинок Україна – Туреччина у рамках 7-го туру кваліфікації до чемпіонату світу з футболу 2018-го року відбудеться 2 вересня у Харкові на стадіоні НСК "Металіст" о 21.45. У прямому ефірі матч покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-