Коноплянка: Для мене Луческу є особливим подразником

Коноплянка: Для мене Луческу є особливим подразником

Укрінформ
Півзахисник німецького футбольного клубу "Шальке" і збірної України Євген Коноплянка прокоментував майбутній поєдинок проти турецької команди Мірчі Луческу.

"Ми проводимо матч вдома, нам потрібна тільки перемога. Я сконцентрований тільки на нашій грі. Чим цікавіше буде наш футбол - тим краще для українських уболівальників. Але для мене Луческу є особливим подразником. Скільки ми грали проти "Шахтаря" в чемпіонаті України - завжди були заведені. Поруч сидить Шахов, він знає, як грати проти такого тренера. Тому буду подвійно радий перемозі над Луческу.

Яке тут хвилювання? Пограйте в Греції. Поступіться там з рахунком 0:1 - ось це хвилювання. Якщо серйозно, то всі хлопці пройшли через це. Більш того, граємо вдома. Так що ніяких нервів. Для нас заповнені трибуни "Металіста" - це тільки додатковий плюс і сверхмотівація", - цитує Коноплянку terrikon

Читайте також: Футбол: Ярмоленко прибув до розташування збірної у Харкові

Нагадаємо, що поєдинок Україна – Туреччина у рамках 7-го туру кваліфікації до чемпіонату світу з футболу 2018-го року відбудеться 2 вересня у Харкові на стадіоні НСК "Металіст" о 21.45. У прямому ефірі матч покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1".

Фото: ФФУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-