ЧС з легкої атлетики: Схіпперс, Різ і Файдек здобули очікувані перемоги

ЧС з легкої атлетики: Схіпперс, Різ і Файдек здобули очікувані перемоги

Укрінформ
Наш десятиборець Касьянов сьомий після п’яти видів програми. 

В Лондоні триває чемпіонат світу з легкої атлетики. Сьогодні розіграли чотири комплекти нагород. Про це повідомляє Укрінформ.

Американка Бріттні Різ перемогла у стрибках у довжину. Її переможний результат 7.02 виявився на 2 сантиметри кращим за результат срібної призерки росіянки Дарьї Клішиної. У Лондоні Різ стала чотириразовою чемпіонкою світу.

Триразовим чемпіоном світу з метання молоту став поляк Павел Файдек. Для перемоги йому вистачило результату 79.81 м.

Читайте також: ЧС з легкої атлетики: Бондаренко вийшов у фінал стрибків у висоту

Дафне Схіпперс з Нідерландів захистила титул найсильнішої у світі в бігу на 200 м. Вона перемогла у фіналі з кращим результатом сезону 22.05. На фініші Схіпперс не дала обійти себе Марі-Жозе Та Лу з Кот д’Івуара.  

Жіночий фінал бігу на 3000 м з перешкодами завершився сенсацією. Перші два місця посіли американки, які обійшли на фініші фавориток на цій дистанції кенійок. «Золото» у Емми Коберн, яка оновила рекорд чемпіонатів світу (9.02,58), срібна медаль у Кортні Фрерікс.

Наш десятиборець Олексій Касьянов після п’яти видів програми набрав 4282 очки і посідає високе 7 місце. Відзначимо, що у штовханні ядра та стрибках у висоту українець показав кращі власні результати в сезоні: ядро - 14,99 м, висота – 2.02 м.

У півфіналі бігу на 100 м з бар’єрами українка Анна Плотіцина показала 13,08 (16-е підсумкове місце) і у медальний забіг не пробилася. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-